طرز تهیه مرصع پلو مجلسی و خوش طعم

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

اگر شما هم علاقه زیادی به آشپزی دارید حتما برای یکبار هم که شده است دسست به پخت مرصع پلو بزنید. یکی از خوشمزه ترین و بی نظیر ترین غذاهایی که می توانید در مهمانی های خود سرو کنید، مرصع پلو است. مرصع پلو علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد ظاهر بسیار جذابی هم دارد. به همین دلیل این افراد تمایل دارند در مهمانی ها و مجالس خود از این غذای بی نظیر سرو کنند. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که پختن مرصع پلو بسیار سخت است و بهتر است آن را در میهمانی های خود فراموش کنند و به دنبال یک غذای ساده تر و آسان تر بروند. به طور کلی ممکن است تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی کمی زمانبر باشد اما قطعاً از آن چیزی که شما تصور می کنید ساده تر است. در ادامه این مقاله سعی داریم بهترین و ساده ترین روش را برای پخت مرصع پلو به شما آموزش دهیم زیرا این غذای بی نظیر طرفداران بسیار زیادی دارد. در واقع ساده ترین روش طرز تهیه مرصع پلو را در این مقاله می خوانید.

 

آشنایی به طرز تهیه مرصع پلو

 

 

 

 مواد لازم برای طرز تهیه مرصع پلو

برنج ایرانی: یک کیلو گرم

پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد

زرشک: 150 گرم

خلال پسته: 2/1 لیوان

خلال پوست پرتقال: 3/1 لیوان

زعفران دم کرده: یک سوم قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چای خوری

شکر: سه قاشق غذا خوری

فیله ‌مرغ: یک کیلو گرم

کشمش پلویی: 100 گرم

خلال بادام: 2/1 لیوان

کره: به مقدار لازم

پودر هل: یک قاشق چای خوری

آب: یک لیوان

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

میزان هر کدام از این مواد را بهتر است در ازای میهمانان خود در نظر بگیرید.

 

5 مرحله شگفت‌انگیز برای طرز تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی

    مرحله اول

در ابتدا قبل از انجام هر کاری حتماً باید برنج خود را خیس کنید تا خوب دم بکشد و دانه هایش قد بلند شوند. در نتیجه در مرحله اول باید برنج خود را پاک کنید و حسابی بشویید و حدود ۲ الی ۳ ساعت هم در آب خیس بخورد.

مرحله دوم

در مرحله دوم پیاز را به طور کاملاً تمیز پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد کره را داخل یک ماهیتابه بیندازید و با پیاز تفت دهید. حالا نوبت به فیله های مرغ می‌رسد که باید آنها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در این مرحله می‌توانید مقداری هم زردچوبه به مواد اضافه کنید. مواد را کمی باهم تفت دهید و سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا فیله ها به مدت ۱۵ دقیقه حسابی مغز پخت شوند. بعد از این مدت و مغز پخت شدن فیله ها یک قاشق غذاخوری هم از زعفران دم کرده بر روی فیله ها بریزید تا طعم بسیار خوبی بگیرند.

 مرحله سوم

در این مرحله باید یک ماهیتابه دیگر بردارید و باقیمانده کره را در آن بریزید. سپس زرشک و کشمش را به کره اضافه کرده تا حسابی تفت بخورند. در این بین که مواد را تفت می دهید کمی شکر اضافه کنید. ماهیتابه را خالی کنید و دوباره خلال پوست پرتقال را با باقیمانده شکر تفت دهید. در این زمان خلال بادام و پسته را هم همراه با پودر هل به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا کمی نرم شوند.

 مرحله چهارم

در مرحله بعدی باید یک قابلمه را بردارید و مقداری آب درون آن بریزید و اجازه دهید روی شعله ملایم به جوش بیاید. حالا می‌توانید برنج را داخل آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید و آن را دم بگذارید. در ادامه به بررسی مرحله آخر برای طرز تهیه مرصع پلو می پردازیم.

مرحله پنجم

زمانی که مطمئن شدید برنج شما دم کشیده است آن را داخل یک دیس پر کنید. سپس مقداری از برنج را با باقیمانده زعفران مخلوط کنید تا رنگ خوبی بگیرد. حال برنج زعفرانی را می توانید با توجه به سلیقه خود روی برنج بریزید و آن را تزیین کنید. فیله های مرغ را هم باید در کنار دیس بچینید و روی برنج را آنطور که تمایل دارید مانند شیرین پلو تزیین کنید. مرصع پلو شما در این مرحله کاملا آماده است و می توانید سرو کنید.  در ادامه به بررسی نکاتی برای خوش طعم تر شدن مرصع پلو می پردازیم. قطعاً با دانستن این نکات طرز تهیه مرصع پلو برای شما بسیار آسان تر می شود.

 

نکات قابل توجه برای خوش طعم تر شدن مرصع پلو

  1. توجه داشته باشید که اگر خلالپرتقال شیرین شده تهیه کرده اید دیگر نیازی نیست که آنها را شیرین کنید اما در غیر این صورت حتما باید خلال ها را چندین بار در آب خیس کنید و درون آب جوش یکی دو قل بزنند سپس آب آن را خالی کنید این کار را به مدت ۳ دقیقه انجام دهید تا تلخی خلال‌های پرتقال به طور کامل از بین برود. در این صورت خلال ها شیرین می شوند.
  2.   برای گرفتن تلخی خلال بادام و خلال پسته حتما آنها را از شب قبل در مقداری آب و شکر قرار دهید اگر آنها را در آب خیس کنید بسیار خوشمزه تر و خوش طعم تر می شوند.

3)  حتی می توانید از رنگ های خوراکی برای زیباتر مرصع پلو خود استفاده کنید.

4)  برای زیباترشدن مرصع پلو حتماً خلال پسته و خلال بادام را بر روی برنج تزیین کنید.

5) اگر می خواهید مرصع‌پلو شما بسیار خوش طعم تر شود از ته چین مرغ و یا ماست استفاده کنید.

6) سعی کنید از زعفران بیشتری در پخت مرصع پلو استفاده کنید تا غذای شما بسیار خوش رنگ تر و خوش طعم تر شود.

7)  با تزیین خلال بادام و خلال پسته می‌توانید جذابیت بسیار خاصی به مرصع‌پلو خود بدهید.

8) به طور کلی تزیین مرصع پلو بسیار اهمیت دارد و شما باید با استفاده از خلال پسته، خلال بادام، زرشک، خلال پرتقال و … روی برنج خود را حسابی با سلیقه خود تزئین کنید تا جذابیت خاصی به آن بدهید.

امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعات خوب و مفیدی در مورد طرز تهیه مرصع پلو با تزیین خلال پسته و خلال بادام به دست آورده باشید.

One thought on “طرز تهیه مرصع پلو مجلسی و خوش طعم

  1. اشتراک ها: طبخ خورش خلال بادام کرمانشاهی - خرید اینترنتی پسته رفسنجان- پستر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Open chat
واتس اپ
سلام
نیاز به کمک داشتید؟