پخت حلوای آرد گندم به آسان ترین روش

تهیه و پخت حلوای آرد گندم

پخت حلوای آرد گندم مجلسی

حلوا از قدیمی ترین دسرهای سنتی ایران به حساب می‌آید که البته با مرور زمان دیگر نام دسر بر روی حلوا قرار ندادند و از حلوای آرد گندم برای مراسم‌های مذهبی مانند مراسم ختم استفاده می شود. البته باید بدانید که میان عده ای بسیار مقوی و انرژی زا است و شما می توانید آن را برای عصرانه مصرف کنید. در این مقاله سعی داریم به طرز تهیه حلوای آرد گندم بپردازیم. توجه داشته باشیدکه موادی که در این مقاله برای شما قید شده است برای چهار نفر کافی است. اگر شما می خواهید برای افراد بیشتر و یا کمتری حلوا درست کنید کافی است تا مواد را را کم و یا زیاد کنید. در این ادامه با ما همراه باشید تا راحت ترین و بهترین شیوه پخت حلوای آرد گندم را به شما توضیح دهیم و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت حلوای آرد گندم

شکر ۱ لیوان

روغن مایع یک دوم لیوان

پودر هل به میزان لازم

آرد سفید ۲ لیوان

گلاب ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

 

تهیه پخت حلوای آرد گندم

  چگونگی پخت حلوا

 مرحله اول

در مرحله اول باید شربت حلوا را تهیه کنید. برای تهیه این شربت ابتدا باید قابلمه کوچک را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس یک لیوان آب درون قابلمه بریزید، در مرحله بعدی باید گلاب را همراه با شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید به طوری که شکر به طور کامل در آب حل شود پس از اینکه مواد را به خوبی هم زدید و شکر کاملا در آب حل شد زعفران دم کرده را به آب اضافه کنید و دوباره شروع به هم زدن کنید. توجه داشته باشید مواد باید کاملاً با هم مخلوط شوند. در این مرحله شربت حلوای شما آماده است و می توانید آن را بر روی حرارت بسیار ملایم شعله گاز قرار دهید. این کار به این دلیل است که شربت حلوای شما به هیچ عنوان نباید سر شود و زمانی که می‌خواهید آن را به آرد اضافه کنید حتما باید داغ باشد.

مرحله دوم

در مرحله دوم شما باید آرد را برای دو مرتبه الک کنید تا کاملاً یکدست و صاف شود. حالا باید یک ظرف مناسب تهیه کنید و آن را بر روی گاز قرار دهید. روغن مایع را داخل آن بریزید کمی صبر کنید تا روغن مایع داغ شود. شعله زیر روغن مایع را در حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ بماند. در این فاصله یک تابع مناسب بر روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید در واقع در این مرحله می خواهیم آرد را تفت دهیم در نتیجه آرد باید تغییر رنگ پیدا کند و رنگ آن متمایل به کرم شود. توجه داشته باشید که این مرحله برای پخت حلوا بسیار اهمیت دارد زیرا اگر حواس شما به طور کامل بر روی آرد نباشد ممکن است خیلی سریع ته بگیرد. به همین علت است که توصیه می کنیم این مرحله بسیار مهم و اساسی است.

 

مرحله سوم

همانطور که توضیح داده ایم، اگر آرد شما بسوزد قطعاً طعم حلوای شما هم خراب می شود. پس به محض اینکه تغییر رنگ آرد را  متوجه شدید روغن داغ شده را به آرد اضافه کنید و دوباره شروع به تفت دادن کنید تا روغن و آرد به طور کامل یکدست شوند در این مرحله حرارت زیر تابع خود را کم کنید و شربت را که از قبل آماده کرده‌اید را به طور آهسته به حلوا اضافه کنید. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا حلوای شما حالت خمیری به خود بگیردزمانی که حلوا به خوبی جا افتاد و کمی روغن انداخت می توانید آن را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید . تزیین حلوا کاملا سلیقه ای است و شما می توانید با استفاده از خلال بادام خلال پسته و پودر نارگیل آن را تزیین کنید .

 

 

نکات قابل توجه در تهیه حلوا مجلسی

1)  توجه داشته باشید که روغن مایع باعث براق شدن حلوا و روغن جامد هم باعث پوک شدن حلوا می شود . 2)   اگر می خواهید حلوا را تزیین کنید بهتر است اجازه دهید تا کمی سرد شود و سپس با خلال بادام و خلال پسته و مواد دیگر آن را تنظیم کنید.

3)  در نهایت می توانید حلوا را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و قسمت دیگر را با کمی پودر کاکائو مخلوط کنید تا حلوای شما دو رنگ داشته باشد.

4)  برای پخت حلوای آرد گندم از آرد سفید استفاده کنید زیرا طعم آن را بهتر می‌کند. البته توجه داشته باشید که آرد سنگک هم حلوا را بسیار مقوی می کند.

5) می توانید برای تهیه حلوا آرد گندم از کره هم استفاده کنید زیرا طعمزندگی بسیار خوبی به حلوا می دهد. 6)  توجه داشته باشید که اگر شربت را بیش از اندازه به حلوا اضافه کردید و حالت شلی به آن دست داد تنها راه درست کردن آن این است که دو باره آن را بر روی حرارت بگذارید تا کمی آب آن تبخیر شود.

این نکات را در پخت حلوای آرد گندم در نظر بگیرید.

 

 

تهیه خلال پسته و خلال بادام از سایت پستر

مجموعه پستر یکی از سایت های بسیار با سابقه و پرطرفدار در زمینه فروش خشکبار اعم از پسته، بادام، خلال پسته، خلال بادام، گردو و … است. همانطور که می دانید در بسیاری از غذاها و دسرها استفاده از این خشکبار‌های مقوی مرسوم است . پسته، بادام و خلال آن ها علاوه بر طعم و مزه بسیار خوبی که به دسرها و غذاها می دهند آنها را بسیار خوش آب و رنگ و زیبا تر می کنند. برای تهیه خلال پسته و خلال بادام برای پخته حلوای آرد گندم می توانید از سایت پستر اقدام به خرید کنید. سایت پستر دارای تیم پشتیبانی بسیار حرفه‌ای است که در هر زمان از شبانه روز می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر وارد سایت این مجموعه شوید. توجه داشته باشید که تمامی خریدهای بالای ۱۰۰ هزار تومان به صورت رایگان برای شما ارسال می‌شود.

امیدوارم مطالعه این مقاله اطلاعات خوب و مفیدی در مورد پخت حلوای آرد گندم به دست آورده باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Open chat
واتس اپ
سلام
نیاز به کمک داشتید؟