پسته اکبری،پسته ای لوکس درشت و کشیده مرغوب ترین و پرطرفدار ترین پسته بین پولدارهای لاکچری
در نوع خود از درشت ترین ارقام پسته که رقیب سرسخت پسته کله قوچی و احمدآقایی میباشد.
پسته اکبری به دلیل درشتی،کشیدگی و زیبایی خاصی که دارد:
(معمولا در اونس های 19 تا 23)که با توجه به اونس درشتی پسته مشخص میشود، پسته ی لوکس و مجلسی با قیمت بالا محسوب میشود و در بین ثروتمندان ایران و بخصوص تهران طرفداران بسیاری دارد.
بهترین پسته ی اکبری دنیا در، شهرستان انار و شهر کشکوییه و نوق که از شهرهای رفسنجان هستند تولید می شود.
بزرگترین تولید کنندهی این نوع پسته، استان کرمان و به ویژه شهر پستهی ایران، رفسنجان است. کشور ایران؛ تنها صادر کنندهی عمدهی این نوع پسته در جهان است. در خارج از کشور به دلیل مغز بزرگ و کشیده، این پسته را با نام Super Long” Pistachio”میشناسند. در ادامه به معرفی انواع پسته اکبری میپردازیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 03434392050 تماس حاصل فرمایید
انواع پسته اکبری
اگر بخواهیم پسته اکبری را با توجه به کیفیت و شیوهی آماده کردن آن دسته بندی کنیم، به ۳ دسته زیر تقسیم میشود:
- پسته اکبری سوپر ممتاز درجه یک یا طبیعی خندان: این نوع پسته اکبری؛ به طور کاملا طبیعی بر روی درخت خشک و خندان شده است
- پسته اکبری سوپر ممتاز درجه دو یا کلاس بی: این نوع پسته اکبری؛ مخلوطی میانه از پسته اکبری درجه یک یا خندان طبیعی با پسته اکبری درجه سه یا آبخندان است. به همین دلیل قیمت آن، میانه قیمت دو نوع دیگر در نظر گرفته میشود
- پسته اکبری سوپر ممتاز درجه سه یا آبخندان: این نوع پسته اکبری؛ همان پستههای دهان بسته با مغز کامل است؛ که به کمک روشهای مکانیکی خندان می شوند. بدیهی است که این نوع پسته اکبری از کیفیت و قیمت کمتری نسبت به دو نوع دیگر برخوردار باشد
بهترین نوع پسته اکبری؛ یعنی پسته اکبری درجه یک یا خندان طبیعی بیشتر در داخل کشور مصرف میشود.
بیشترین درصد مصرف را در میان تمامی ارقام پسته دارا میباشد.
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پسته اکبری سوپر ممتاز”